HTML

The Batcave Képregényblog

Minden, ami képregény: bemutatók, hírek, érdekességek, filmkritikák, stb.

Friss topikok

  • rhynn: EZt nem tudom, egyébként tervezem folytatni a közeljövőben. Sajna most népsporttal elhavazódtam, d... (2010.11.24. 11:20) Szeptemberi Batman
  • rhynn: Köszönöm a kritikát, igazad van, Jason Todd kimaradt. Amúgy ő is megjelenik az egyik sorozatban, m... (2010.05.14. 10:41) Batman Bruce Wayne nélkül (684-698)

Linkblog

Archívum

A tengapi nap során a DC megmutatta, mit is tervez augusztus hónapra. Érdekes hónap lesz ez is,

A Batman fősorozat 702. részében Grant Morrison folytatja Bruce történetét a Batman RIP és a Final Crisis között. Váratlan fordulatokat, meglepetéseket igérnek, reméljük sikeres lesz ez a szál is, bár kicsit úgy tűnik, csak szeretnék kihúzni a párhuzamosan futó Return of Bruce Wayne minisorozat végéig, anélkül, hogy a visszatérés konkrét eredményét bárhogy is megemlítenék. Persze ennek eredménye nem lehet kérdéses.

A Batman és Robin 15. a Batman Must Die arc utolsó részében persze pattanásig feszülnek a húrok: Dick Grayson élet és halál között lebeg, s Damiannek súlyos döntsét kell meghoznia, hogy megmentse. A Dr. Hurt elleni küzdelem kiementele se hiszem, hogy kétséges lesz, következményei ismeretlenek.

Ötödik részénél fog tartani a Return of Bruce Wayne sorozat, s Brucenak magánnyomozóként kell helyt állnia, hogy megtalálja az utat a következő korba, amely már a sorozat utolsó része lesz, így vélhetően az már a közelmúltban fog játszódni.

Lesz Detective Comics is, a 686. rész, melyben egy Batman imposztor küzd meg Joker hasonmásával, s valahogy az igazi Sötét Lovag is képbe kerül, de valahogy nem tud megmozgatni a rövid leírás, lehet, hogy azért, mert a másik sztori arc sokkal izgalmasabbnak tűnik.

Folytatódik Neal Adams sorozata, a Batman: Odyssey is, amelyről sokat még nem árultak el, hisz ez csak a második rész lesz, viszont elsőre úgy tűnik, hogy a Batman univerzum jelenlegi állásától teljesen független sorozatot kapunk. Megtippelni sem tudom, hogy milyen lesz. Hasonlóan ötlettelen vagyok a Batman Beyond sorozat tartalmával és minőségével kapcsolatban is, amely már 3. részét tapossa a hónapban.

Nagyon kiváncsian várom a Red Hood: Lost Days sorozatot is, mely jövő hónapban indul, tehát augusztusban jön a 3. sorozat is: A Batman és Robin sorozatból kilépve a spin-off Jason Todd múltját mutatja be, vélhetően azt az időszakot, amely 2004-es feltámasztása és a Batman és Robin sorozat indulása között játszódik.

A Streets of Gotham 15. része is eltávolodik a fő vonulattól, s Tony Elliotra koncenrál, aki az elmúlt évben Bruce szerepében tündökölt, hisz műtétei során külsőre teljesen hasonló lett hozzá. Ra's terve a cég átvételére azonban nem jött be, s azóta Tonyról nem tudtunk. Lesz még Catwoman-vendégszereplés is, valamint Two-Face co-feature, ahol Harvey összetűzésbe kerül a Falcone családdal.

Frank Nicieza már harmadik füzetét írja a Red Robin sorozatban, amire nagyon kiváncsi vagyok, hisz ez a sorozat lett az egyik legjobb az első évének végére, s nem vagyok biztos benne, hogy a "második évad" is ennyire jó lesz. A bizalom mindenesetre megvan részemről. Tim Drake-t orgyilkosok üldözik, s ez azt jelentheti, hogy le kell mondania Red Robin jelmezéről. Nemezise egy vérprofi egyiptomi bérgyilkos lesz.

Lesz még Gotham City Sirens 15, Batgirl 13, de a lányok különösebben nem érdekelnek, valamint Azrael 11., de ennek a sorozatnak még neki kell állnom, mert különben nem tudok különösebben lelkesedni.


Címkék: batman solicits

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://comicbooks.blog.hu/api/trackback/id/tr962005834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása