HTML

The Batcave Képregényblog

Minden, ami képregény: bemutatók, hírek, érdekességek, filmkritikák, stb.

Friss topikok

  • rhynn: EZt nem tudom, egyébként tervezem folytatni a közeljövőben. Sajna most népsporttal elhavazódtam, d... (2010.11.24. 11:20) Szeptemberi Batman
  • rhynn: Köszönöm a kritikát, igazad van, Jason Todd kimaradt. Amúgy ő is megjelenik az egyik sorozatban, m... (2010.05.14. 10:41) Batman Bruce Wayne nélkül (684-698)

Linkblog

Archívum

The Return of Bruce Wayne 2: Az első szám magas színvonala után ez már egy fokkal gyengébb volt. Továbbra is nagy problémám, hogy teljesen feleslegesen pakolja tele Morrison Supermanékkel, akik kutakodnak Bruce után, hogy megmentsék a világot. Ha jól számoltam 5 vagy 6 oldalt elvesznek a képregényből, amit levonva még mindig megkapjuk a szokásos 24 oldalt, viszont a magasabb oldalszám miatti +1 dollár az árcédulán számomra felháborító.

Leszámítva ezeket az oldalakat, a történet nagyszerű folytatása az első résznek, s összerakva a felvezető számok történéseivel, kezd kibontakozni, hogy mire is utalgattak egész évben. A helyi Rembrandt megfesti Bruce egyik korábbi képmását, s készül a füzet is, melyet majd nyilván fel fognak használni, hogy Bruce emlékeit visszahozzák. Az elemek egyre inkább a helyükre kerülnek. S előkerül egy átok is, amely tényleg megadja a világvége hangulatot a sorozatnak.

A másik nagy problémám a rajzok eszméletlen gyenge minősége: Sprouse grafikáit Frazer Irving cserélte le, s ez bizony nem tett jót. A képek valahogy rontanak az egész hangulatán. Kár érte.

Címkék: batman brucewaynenélkül returnofbw grantmorrison

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://comicbooks.blog.hu/api/trackback/id/tr672042448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása