HTML

The Batcave Képregényblog

Minden, ami képregény: bemutatók, hírek, érdekességek, filmkritikák, stb.

Friss topikok

  • rhynn: EZt nem tudom, egyébként tervezem folytatni a közeljövőben. Sajna most népsporttal elhavazódtam, d... (2010.11.24. 11:20) Szeptemberi Batman
  • rhynn: Köszönöm a kritikát, igazad van, Jason Todd kimaradt. Amúgy ő is megjelenik az egyik sorozatban, m... (2010.05.14. 10:41) Batman Bruce Wayne nélkül (684-698)

Linkblog

Archívum

Mi is ez a blog?

A blog célja, hogy az általam olvasott képregényeket kritikáimmal bemutassam az olvasóközönségnek, megosszak híreket, s az ahhoz kapcsolódó kommentárjaimat is leírhassam valahová. Emellett tervezek filmkritikákat is írni (először Iron Man 2), esetleg képregényekhez kapcsolódó videókat, zenéket bemutatni. Napi szintű frissítést nem vállalok, de szerencsére (egy Evernote nevű rendszernek köszönhetően) szinte bárhol tudok bejegyzést elmenteni, hogy aztán esténként feltöltsem őket, ha rámjött az írhatnék.

Milyen az ízlésem?

Amikor két éve elkezdtem aktívan képregényeket vásárolni, eldöntöttem, hogy én Batman olvasó leszek (nem kis részben a Batman Begins és az akkor már nagyon várt The Dark Knight filmek hatására). Akkor volt szó, hogy jön Bruce Wayne halála, ill. egy új Batman, s ez az irány nagyon tetszett látatlanban. Utána elkezdett szélesedni a világképem, s belemerültem a Fables világába, mely sajnos ismételten csalódást okozott egy idő után. (Talán kifulladt). Elsősorban DC képregényeket olvasok, de szinte minden mást is kipróbálok. Mostanában a Deadpool, Spawn és Iron Man világ az, amit még aktívan olvasok.

Címkék: admin

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://comicbooks.blog.hu/api/trackback/id/tr551978576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása