HTML

The Batcave Képregényblog

Minden, ami képregény: bemutatók, hírek, érdekességek, filmkritikák, stb.

Friss topikok

  • rhynn: EZt nem tudom, egyébként tervezem folytatni a közeljövőben. Sajna most népsporttal elhavazódtam, d... (2010.11.24. 11:20) Szeptemberi Batman
  • rhynn: Köszönöm a kritikát, igazad van, Jason Todd kimaradt. Amúgy ő is megjelenik az egyik sorozatban, m... (2010.05.14. 10:41) Batman Bruce Wayne nélkül (684-698)

Linkblog

Archívum

Újabb mélypontot ért el az elmúlt években nagyon hullámzó, ugyanakkor az egész Batman RIP storyline legkiemelkedőbb minijét hozó sorozat, amelyben anno maga Batman is bemutatkozott. David Hine Jeremy Haunnal összefogva merényleget követett el Batman szellemisége ellen ebben a két részes storylineban, amely a Benealth the Mask címet viseli.

Miről is szól? Nehéz megmondani. Dick leleplezte a Black Maskot, ami hűűűűűdenagy meglepetésre Jeremiah Arkham voltm aki persze nem tudott róla, hisz csak második, elzárt szeméylisége volt. Na most szájbarágósan megmutogatják nekünk, hogyan is lett az. Annyira de annyira erőltetett módon, hogy az már tényleg hátborzongató. Belekeveredik Zsasz, Hugo Strange, Joker, Arkham 3 speciális vendége (hát persze...), mindenki egy nagy összeesküvés része.

Kicsit nehéz pozitív dolgot mondani, talán a rajzok minősége az, ami kiemelkedik a csapnivaló sorozatból. Amiatt érdemes átlapozni legalább. A Question co-feature pedig egyszerűen gáz.

Erősen pénzkidobás.

Címkék: detectivecomics

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://comicbooks.blog.hu/api/trackback/id/tr342046351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása